169
Emma Watson rasplakala se prvi dan na fakultetu

Emma Watson rasplakala se prvi dan na fakultetu

169
SHARE

Brucoš na fakultetu Emma Watson od ove godine krenula je na univerzitet Brown kako bi studirala engleski jezik i književnost. Iako je htela da ima tretman poput svih ostalih studenata, već prvi dan napala ju je horda obožavalaca. Rastresena Emma nije znala šta da uradi pa je briznula u plač.

Britanka je upravo zbog svoje velike popularnosti upisala univerzitet u Americi nadajući se kako je niko neće prepoznati. Iako je glumila u svetski poznatom serijalu “Harry Potter” te su njena, ali i neke starije generacije odrastale uz filmove koji su se snimali tokom 11 godina, Emma je ostala šokirana.

Verovatno ni kratka kosa, koju je nedavno ošišala, nije pomogla u tome da je ne prepoznaju. Na kraju je uzbuđenim obožavaocima i kolegama s faksa rekla: “Hoćete li se ljutiti ako vam ne dam autogram, ja sam student kao i vi, sve vreme ćemo se viđati u kampusu”.

4 KOMENTARA

  1. Evo zasto ja zalim poznate licnosti! Jadni,NEMAJU svoj privatan zivot,uvek se nadje neko ili neka horda fanova koja ih napada! Mislim znam ja da su oni to trebali da znaju vec pre nego sto su postali slavni,ali neko ne peva ili glumi samo zbog novca,neki to rade iz ljubavi! Evo,Emma ne moze ni da studira!….STRASNO….:(

  2. Joj bas tako :\ … oni su normalini ljudi to sto se pojavljuju na TV ne znaci da se mora pratiti svaki njen korak pozz

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.