223
Emma Watson: Profesor mi je savetovao da napustim glumu!

Emma Watson: Profesor mi je savetovao da napustim glumu!

223
SHARE

194298536_EW_TeenVogue6_123_453lo

Emma Watson otkriva kako je od svog profesora dobila savet da odustane od glume, a kaže da je bila vrlo blizu odluke da ga posluša.

Ona kaže kako baš i nije bila sigurna da može da glumi bilo kog lika nakon Hermione u “Harryju Potteru”. “Jedno vreme sam se zaista pitala da li ću ikad moći da igram nešto drugo”, kaže Emma za Entertainment Weekly. “To me je paralisalo i plašila sam se izlaska pred kameru. Čak mi i jedan profesor rekao kako misli da više ne bih trebala da glumim. Borila sam se s tim i nisam se dobro osećala. A onda…ne znam. Postalo je jako loše jer su me ljudi počeli nervirati s tim. Odjednom sam odlučila da im pokažem kako nisu u pravu. To je bilo moje gorivo, na neki način. Nije mi jasno zašto se ta promena desila”, kaže ona.

194309490_EW_TeenVogue7_123_170lo

Emma kaže da ju je scenario za film “The Perks of Being a Wallflower” ubedio da može da nastavi sa snimanjem. “Zaljubila sam se u to, taj film je bio sjajno iskustvo. Prestala sam da razmišljam o svemu, sve je sad došlo na nivo instinkta. Postala sam vrlo zainteresovana, što ranije nije bio slučaj. Toliko sam srećna, osećam se kao nova osoba.”

Autor: Life Content

8 KOMENTARA

  1. emma je prelepa glumiuca istina je da cemo je svi najbolje znati po Hermione ali ne moze ceo zivot da se priseca te uloge mora dra rnastvi dalje enrdi je u harry potteru pokazala da zna d glumi a I drago mi je sto sam je videla I u drugim filmovima

  2. Ema je predivna, najbolja glumica na svetu. Ne treba odustajati i ostati na jednoj ulozi. Da, da, svi ćemo je najbolje pamtiti po Hermioni, ali to ne znači da ne treba da nastavi. Ema, pametno si postupila! Bravooooo! :))))

  3. Emma je zaista prelepa. Naravno uvek ćemo je se svi sjećati po ulozi Hermione,ali da svakako treba da nastavi sa daljim ulogama.. Želim joj svu sreću sa ostalim filmovima :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.