Start Stars Hot News! Emma Watson: Profesor mi je savetovao da napustim glumu!

Emma Watson: Profesor mi je savetovao da napustim glumu!

SHARE

194298536_EW_TeenVogue6_123_453lo

Emma Watson otkriva kako je od svog profesora dobila savet da odustane od glume, a kaže da je bila vrlo blizu odluke da ga posluša.

Ona kaže kako baš i nije bila sigurna da može da glumi bilo kog lika nakon Hermione u “Harryju Potteru”. “Jedno vreme sam se zaista pitala da li ću ikad moći da igram nešto drugo”, kaže Emma za Entertainment Weekly. “To me je paralisalo i plašila sam se izlaska pred kameru. Čak mi i jedan profesor rekao kako misli da više ne bih trebala da glumim. Borila sam se s tim i nisam se dobro osećala. A onda…ne znam. Postalo je jako loše jer su me ljudi počeli nervirati s tim. Odjednom sam odlučila da im pokažem kako nisu u pravu. To je bilo moje gorivo, na neki način. Nije mi jasno zašto se ta promena desila”, kaže ona.

194309490_EW_TeenVogue7_123_170lo

Emma kaže da ju je scenario za film “The Perks of Being a Wallflower” ubedio da može da nastavi sa snimanjem. “Zaljubila sam se u to, taj film je bio sjajno iskustvo. Prestala sam da razmišljam o svemu, sve je sad došlo na nivo instinkta. Postala sam vrlo zainteresovana, što ranije nije bio slučaj. Toliko sam srećna, osećam se kao nova osoba.”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR