158
Emma Watson: “Porodica mi je najvažnija”

Emma Watson: “Porodica mi je najvažnija”

158
SHARE

Emma Watson morala je da se nosi sa teretom slave od najmlađih dana, kada je postala zvezda “Harry Potter” filmova, da bi se potom malo sklonila iz očiju javnosti i koncentrisala na svoje obrazovanje i porodicu. Sada kaže da je dobra stvar što je to uradila, jer je ceo glumački svet “pomalo lud”.

Glumica, koja je završila studije na Brown fakultetu u Americi nakon što je provela godinu dana na Oksfordu, ističe da je uprkos njenom ludom stilu života, porodica ostala njen prioritet, čak i ako bi zbog toga morala da žrtvuje karijeru. “Prijatelji i porodica su na prvom mestu, a posao na drugom. Treću godinu fakulteta završila sam na Oksfordu kako bi bila blizu porodice. Oni su moj prioritet i ništa nije važnije od njih”, rekla je u intervjuu za Marie Claire. “Trudim se da se udaljim od industrije zabave kada učim – tako imam više vremena. Obrazovanje mi pomaže da steknem drugačiju perspektivu, da budem u društvu ljudi koji žive na drugačiji način i imaju druge ambicije. Moj posao je čudan i često zna da me nervira. To je jedan lud svet”, kaže 22-godišnja Emma.

IZVOR: Life Content

7 KOMENTARA

 1. Odrasla sam čitajući i gledajući Harija, uvek će mi biti omiljeni, a i ona je, na neki način, moj idol. Devojka je kulturna, prizemna, odlična glumica, i, što je najvažnije po mom mišljenu, obrazovana, jer samo takve osobe mogu da predstavljaju nekome uzore, a ne neko ko nije ni srednju školu završio.

 2. Emma <3333 Duga joj je najlepsa ali podignuta kosa joj prelepo stoji!! Slazem se sa svima, ona je prosto savrsena u svakom pogledu! A mogli bi ste i par puta da spomenete i Perks of Being a Wallflower, jer je i taj film bio hit 

 3. PRELEPA JE! :)
  Bas je slatka na ovoj slici. :)
  I bas lepo sto ste se setili da nesto napisete o njoj. :)
  I meni je porodica najvaznija na celom svetu. :)
  EMMA <3 <3 <3 <3 <3
  :) :) :) :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.