Start Stars Hot News! Emma Watson otkriva: Malo je falilo da odustanem od glume

Emma Watson otkriva: Malo je falilo da odustanem od glume

SHARE

wenn20348251

Emma Watson je priznala da je nakon uloge u filmovima iz “Harry Potter” serijala razmišljala o tome da odustane od glumačke karijere i da se posveti nekom drugom poslu.

Emma je postala popularna zahvaljujući ulozi Hermione u filmskoj adaptaciji knjiga JK Rowling, ali nakon deset godina u ovim filmovima, Emma kaže da je poželela da se bavi nečim drugim. “U suštini, ja sam napravila dvogodišnju pauzu i odaljila se od toga koliko god sam mogla. ‘Harry Potter’ filmovi su se i dalje snimali, a ja sam izdvojila vreme da pokušam da shvatim ko sam i čime želim da bavim. Čak sam razmišljala o tome da se ne bavim glumom”, rekla je ona za magazin “Total Film”.
Srećom po njene fanove, Emma je odustala od te ideje i sada dobija samo pohvale na račun svoje glume u filmu “The Bling Ring”, koji je premijerno prikazan na nedavno završenom Kanskom festivalu. Film je istinita priča o grupi lopova tinejdžera koji upadaju u kuće poznatih ličnosti i kradu njihove stvari.

3064562_spl542032_007

“Brzo sam shvatila da je moj najveći izazov da približim publiku mojoj ulozi, makar samo na sekund. Ona je nadrealan i ekscentričan lik koji je često antipatičan”, rekla je Emma o ulozi Nicki u ovom filmu.
Na pitanje da li postoji nešto što je povezuje sa ovim likom, ona odgovara: “Mislim da svako može da se poveže sa tim tinejdžerskim godinama kada ste pod pritiskom onoga što vaši prijatelji rade, vodite računa o svom imidžu, želite da se uklopite… Ono sa čim nikako nisam mogla da se identifikujem je to što sam ja veoma privatna osoba, a Nicki je egzibicionista – ona voli da je viđena i da je u centru pažnje. Tao da je ona potpuno suprotna od mene u tom pogledu.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR