127
Emma Watson odlučila da napusti modu i posveti se samo filmu

Emma Watson odlučila da napusti modu i posveti se samo filmu

127
SHARE

null

Prelepa Emma privlači pažnju velikog broja modnih kuća, pa nije ni čudo što je do sad već bila angažovana u nekoliko njihovih kampanja, a čak i je i dizajnirala jednu liniju odeće.

Ipak, glumica kaže da je za nju rad u modnoj industriji deo prošlosti, pa će od sad raditi na tome da pronađe za sebe više uloga. Govoreći za Savoir Flair, ona je rekla: “Bilo je zabavno dok sam bila mlađa, ali iskreno, ne mislim da je to veliki deo moje budućnosti. Sad kad znam da želim da se bavim glumom, to je ono gde leži moja strast i fokus. I dalje smatram modu zanimljivom ali sve više shvatam da ne želim da nosim jaku šminku i haljine…više volim farke. Naporno je stalno se doterivati.” Fanove će ova odluka sigurno obradovati!

5 KOMENTARA

  1. Meni je jako zao, kako cu sada da dobijem njene slike za tumblr?!?!!?!? Ona je prelepa i jako je fotogenicna i sve joj lepo stoji! 
    I za bravo samo da kazem, da je Miley ovako nesto uradila, napisali bi ste clanak 3 puta duzi i stalno bi nesto dodavali i kako da ili ne i sta ostali misle o tome.. -.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.