162
Emma Watson o ludim poklonima: “Dobila sam 20 Biblija od fanova!”

Emma Watson o ludim poklonima: “Dobila sam 20 Biblija od fanova!”

162
SHARE

Glumica kaže da je počela da dobija kopije Biblije od kako je krenula da glumi u “Harry Potter” filmovima, jer su fanovi mislili kako joj je potrebno usmerenje.

null

Kako prenosi The Sun, Emma je rekla: “Ljudi su mislili da se naši ‘Harry Potter’ filmovi protive hrišćanstvu, pa su mi slali Bibliju. Sad ih imam 20.” Emma inače poslednje nedelje provodi uvežbavajući američki akcenat za svoj film “The Perks of Being of Wallflower”, a kaže da ima veliku podršku svojih kolega. “Svi me jako podržavaju. Ako je potrebno bilo šta da proverim, oni izgovore to što želim a ja sam u fazonu ‘OK, hvala’ i to je to. Znači, lako je.”

9 KOMENTARA

  1. Hahah…. I love u Emma! Mng mi je drago sto se toliko trudi oko ovog njenog filma i drago mi je sto je i njene kolege u tome podrzavaju!!! <33333

    • Ne menja ga zauvek vec samo za film,isto to je i uradio onaj glumac uvek mu zaboravim ime sto glumi Hausa on je britanac a u seriji prica americkim akcentima
      P.S. mnogo si vise postovan kao glumac ako promenis nesto na sebi zbog uloge(smrsas,ugojis se,osisas,promenis akcenat…..)
      LOVE U EMMA!!!!!!!!!!

  2. Ja mislim da Hari Poter nisu knjige koje promovise crnu magiju nego knjige  o ljubavi, prijateljstvu i zrtvovanju i ako to troje nisu odlike hriscanstva neznam sta je. ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.