1045
Emma Watson: “Nisam farbala psa u roze”

Emma Watson: “Nisam farbala psa u roze”

1045
SHARE

Glumicu su napali dušebrižnici iz udruženja za zaštitu životinja, ali ona tvrdi da pas nije njen niti da ga je ona farbala.

Photobucket

22-godišnja devojka tvrdi da malteški terijer po imenu Darcy nije njen i da je obojen kako bi se prikupio novcac za istraživanje raka. “Samo da razjasnim još jednom da ja nemam psa”, napisala je glumica i dodala: “Volela bih da je Darcy moj pas, ali nije. Samo sam je povela u šetnju.”

Photobucket

Darcy je inače prilično poznata, jer ima svoj Twitter nalog i 2000 pratilaca. Kako objašnjava Stuart Simmons koji poseduje salon za pse gde je Darcy ofarbana, ceo proces farbanja je potpuno neškodljiv. Darcy je trebalo da sakupi 10.000 funti u plemenite svrhe. “Pink je naša najpopularnija boja, ali vodim računa o još jednom psu po imenu Casper koji se fara u plavo”, rekao je Simon za Daily Mail. “Sve boje koje koristim su neškodljive za životinje. Napravljene su od boja povrća.”

16 KOMENTARA

  1. Ne bi to emma uradila!!! Mada ja ne bih farbala kuce, one su slatke i bez farbe, ovako izgledaju malo vestacko..

    • Bili su pre par godina, ali vise nisu zajedno. Taylor Swift je raskinula sa Taylor-om Lautner-om i napisala mu je pesmu ”Back to December”. :)

  2. Boje im ne skode, a sve je u dobrotvorne svrhe. Bilo bi maltretiranje da to rade samo zato sto im se svidja, ali ovo je u dobrotvorne svrhe, pa mislim da je ok.

  3. Koji ste vi idioti??? Čuj, boje im ne škode??? Pa radi toga psi i najviše umiru!!! Jer imaju ovako glupe i bolesne vlasnike, koji ih farbaju… PETA nešto govori kako je Janet Jackson najgora osoba, ma ovu treba odmah streljat’, ak’ ćemo po njihovom!!!! I ne znam kako vam ta cura nože biti slatka???? Kada je svašta onakvo izgovorila o Kardashianima!!! Pa izgleda da ona nema nikakve kulture, srama, obrazovanja…. Mason, je za nju KRALJ!!!

    • @Hasiha Jackson Ovo nie emma uradila! Lepo ti pise da ga je samo povela u setnju! a ti ak si slep/a…… ema je prelepa ovde! a ako boje vec ne skde psu….. onda je valjda ok :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.