Start Stars Hot News! Emma Watson: Nijedan moj film neće biti veliki kao “Harry Potter”

Emma Watson: Nijedan moj film neće biti veliki kao “Harry Potter”

SHARE

emmawatson

Emma Watson otkrila je da smatra da su vrlo male šanse da u budućnosti snimi film koji će dostići jednaki uspeh kao i “Harry Potter” filmski serijal.

Popularna franšiza o čarobnjacima, zahvaljujući kojoj je mlada Emma postala slavna sa samo 11 godina, dostigla je velike uspehe i popularnost širom sveta i postala jedna od najuspešnijih franšiza svih vremena. Emma je nakon toga dobila uloge u nekoliko filmova, od kojih su trenutno aktuelni “The Bling Ring” i “This Is The End”. U intervjuu za Teen Vogue, ona je objasnila da misli da će njen debitantski film biti i njen najbolji.
“Harry Potter je bio tako maasivan, nisam sigurna da će moji drugi projekti uspeti da mu se približe, iskreno”, rekla je ona. I pored uspeha koji je postigla, i toga što važi za jednu od najlepših glumica, Emma kaže da i dalje nema samopouzdanja na crvenom tepihu. “S vremena na vreme osećam se malaksalo pre nego što izađem na crveni tepih. Uvek je lepo kada mogu da povedem prijatelje, posebno jer uživam u gledanju njihovih reakcija. Nije normalno da izađeš iz auta i da 80-oro ljudi vrišti na tebe, tako da kad oni kažu ‘Ovo je ludo!’, ja se osećam malo normalnije”, ispričala je ona.

emma

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR