Start Stars Hot News! Emma Watson: Momci mi prilaze sa otrcanim frazama

Emma Watson: Momci mi prilaze sa otrcanim frazama

SHARE

Glumica Emma Watson uspela je da zabeleži nekoliko sjajnih uloga u Holivudu, ali izgleda da će je neki pamtiti samo po roli u filmskom serijalu “Harry Potter”. Ema je nedavno otkrila da momci i dalje koriste tu njenu ulogu kako bi započeli razgovor sa njom, iako su prošle dve godine od kada se poslednji put našla u ulozi Hermione Granger.

U nedavnom intervjuu ona je otkrila da su fraze sa kojima joj momci prilaze veoma otrcane. “Najgori su oni koji mi priđu i kažu: Da li si ti ona devojka iz Harryja Pottera?”, izjavila je 22-godišnja glumica u razgovoru za The Telegraph. Emma, koja je od 2011. godine u vezi sa Willom Adamoviczem, otkrila je i šta je najviše odbija kod momaka opisavši najgori sastanak na kojem je bila. “Najgori sastanak na kojem sa ikada bila bio je sa momkom koji mi je rekao da ne bi mogao da se druži sa debelim ljudima i sa bilo kim ko ne izgleda privlačno. Odmah sam shvatila da nije normalan.”
Emmu uskoro očekuje premijera novog filma “The Bling Ring”, u kojem igra potpuno drugačiju ulogu. Film govori o devojci koja je, kako sama glumica kaže, potpuno drugačija od nje. “Ovaj lik predstavlja sve protiv čega se borim – ona je površna, materijalista, sujetna, nemoralna. Zbog toga sam shvatila da je mrzim. Kako glumiti nekoga koga mrzite? To je za mene bio izazov i prihvatila sam ulogu čim sam pročitala scenario.”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR