Start Stars Hot News! Emma Watson: “Harry Potter” se ne prodaje uz pomoć seksa kao “Sumrak”

Emma Watson: “Harry Potter” se ne prodaje uz pomoć seksa kao “Sumrak”

SHARE

Emma Watson, koja se proslavila ulogom Hermione u filmovima o čarobnjaku Harryju Potteru, popljuvala je ultrapopularni “Sumrak” jer smatra da se prodaje uz pomoć seksa. “Poljubac Hermione i Rona je nešto što se predviđalo u poslednjih osam nastavaka filma. Harry Potter nije Sumrak, mi se ne prodajemo uz pomoć seksa”, kazala je mlada glumica koja je nedavno izjavila da se umorila od glume te da planira napraviti pauzu.

“Moram ponovo vratiti veru u sebe i udaljiti se od glume na neko vreme. Smatram da moram napuniti baterije, maknuti se od svega i bar na neko vreme ponovo biti ja”, rekla je 20-godišnja glumica koju je uloga Hermione dovela na listu najplaćenijih holivudskih zvezda.

Emma je u šest filmova o malom čarobnjaku zaradila preko 750 miliona dolara te je tako dospela u Guinnessovu knjigu rekorda kao najplaćenija glumica u protekloj deceniji. U prošloj je godini zaradila 30 miliona dolara te se kao najbolje plaćena holivudska glumica našla na 14. mestu Vanity Fairove liste top 40 najbolje plaćenih holivudskih radnika.

OSTAVI KOMENTAR