430
Emma Watson: “Fascinirana i uplašena” životom u Americi

Emma Watson: “Fascinirana i uplašena” životom u Americi

430
SHARE

 photo 4HldK_zps24ada464.jpg

Mlada Engleskinja kaže da i pored nekih izazova uživa u životu u Americi jer je ta država fascinira.

Ona se nedavno vratila studijama engleske književnosti a novinarima otkriva kako želi da oseti život u Americi što je više moguće. “Živim u Americi; Smatram da je to zaista fascinantno. Studiram ovu ogromnu zemlju, iznenađuje me ali je isto tako i zastrašujuća.” Iako voli SAD, Emma kaže da će definitivno zadržati svoje evropsko poreklo. “Mogla bih vam reći da uživam u seriji ‘Girls’ i da bih volela da glumim sa Lenom Dunham ali ja se i dalje osećam kao Evropljanka.”

 photo zVq1G_zpsd5272f4e.jpg

Emma kaže da nije olako shvatila to što je zbog promocije poslednjeg u nizu Harry Pottera morala da na duže vreme prekine sa studijama. “Mrzela sam to što zbog posla moram da zapostavljam studije, ali ja imam samo dve strasti, knjige i bioskop. Odrastanje je vrlo okrutno. Društvo danas tera mlade ljude da sebi postavljaju pitanja a ne daje im odgovore. Ali kad se suočavate sa teškoćama, onda i odrastate.”

IZVOR: Life Content

12 KOMENTARA

  1. slayem se sa tobom Anahi.R.P. Ema bi svima trebala da bude uzor jer nikada ne odustaje i iako je veoma uspesna glumica, idalje zeli da zavrsi fakultet. ema je prelepa i jako mi je drago zbog njene odluke. EMA ♥♥♥♥♥

  2. Anahi,bas tako! ♥ Ona treba da bude uzor svima! Ona je najlepsa,najinteligentnija i najtalentovanija osoba na svetu! Zauvek cu ostati iza ove recenice!  ♥!

  3. Kako ju volim!Emma<333333333333 Svaka cast sve sto si rekla ti je na mjestu! *_* :P

  4. Aww kakooo je lepa. :) Drago mi je sto uziva u SAD-u, i drago mi je sto je ponosna Evropljanka!!! Emma!! ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.