Start Stars Hot News! Emma Watson: Dosta mi je Hermione vreme je da postanem luda!

Emma Watson: Dosta mi je Hermione vreme je da postanem luda!

SHARE

Glumica, koja se proslavila ulogom u filmovima o Harryju Potteru, kaže kako joj je dosta igranja uloga dobrice. Emma Watson nedavno je i svoju dugu prirodno smeđu kosu ošišala i ofarbala. Tokom kratkog razdoblja promenila je ceo svoj imidž, a sad želi da promeni i smer svoje karijere. Volela bi da glumi u nekom trileru ili da tumači ulogu negativke. “Pre tri meseca odsekla sam svoju kosu i postala žena. Spremna sam da preuzmem rizik”, izjavila je u jednom intervjuu.

O svom angažmanu u Harryju Potteru ima samo reči hvale, ali nakon više od deset godina želela bi se pomeriti dalje. Emma bi htela i pronaći ljubav u životu. “Bila sam zaljubljena jednom u životu, ali je bilo komplikovano. Ne mogu vam reći o kome je reč jer ne bi bilo u redu prema ostalima, ali nikad mi niko nije slomio srce”, rekla je 20-godišnjakinja te dodala kako je muškarci više ne zovu napolje niti je prose otkako je postala vrlo poznata. Od poznatih muškaraca Jamesa Franco smatra veoma seksipilnim.

Poslednji nastavak filma o Harryju Potteru naći će se u dva dela u bioskopima. Prvi deo dolazi krajem 2010. godine, a drugi početkom 2011. godine. To će biti sedmi nastavak popularnog serijala.

OSTAVI KOMENTAR