Start Stars Hot News! Emma Thompson: Audrey Hepburn nije znala ni da glumi ni da peva

Emma Thompson: Audrey Hepburn nije znala ni da glumi ni da peva

SHARE

Engleska glumica Emma Thompson trenutno radi na scenariju za novu verziju filma “My fair lady”, klasika iz 1964. u kojem je Hepburn glumila Elizu Doolittle. Iako smatra da je Hepburn bila “neverovatno ljupka”, Emma tvrdi kako holivudska miljenica uopšte nije znala da glumi.

“Oduševilo me je što ću raditi novu verziju tog filma iako mi se ne sviđa previše. Ipak mislim da je Audrey Hepburn neverovatno ljupka”, rekla je Emma za britanski Telegraph. Glumica je dodala kako Audrey nije znala ni da peva, a u prilog tome ide i činjenica da je umesto Hepburn u spomenutom filmu pevala sopran.

“Ljupkost nije za mene. Bojim se da Audrey ne zna ni da peva ni da glumi. Sigurna sam da je bila očaravajuća žena. Možda bih više uživala u njenoj glumi da sam je poznavala. Ali nisam i ne uživam i to je sve”, kratka je bila Emma koja smatra kako Hepburn svoju popularnost može zahvaliti isključivo svom izgledu i muškarcima, a da je film na kvalitetu dobio zbog njenih muških kolega, Rexa Harrisona i i Stanleyja Hollowayja. “Mislim da je Hepburn dobila bodove od muške strane. I bilo je vreme da se neobična uloga Elise ponovno obradi jer je to odlična uloga za ženu”, rekla je Tompson. Za ulogu Elise pregovara se s Kerry Maligan, dok bi Hugh Grant ili Rupert Everett trebali zaigrati profesora Henryja Higginsa.

OSTAVI KOMENTAR