252
Eminem: Prestao sam se drogirati nakon što sam dvaput gotovo umro!

Eminem: Prestao sam se drogirati nakon što sam dvaput gotovo umro!

252
SHARE

Reper Eminem otkriva kako je prestao konzumirati drogu tek nakon što je u 2007. godini dva puta gotovo umro zbog predoziranja. Tada je prestrašio samog sebe i odlučio potražiti pomoć kako bi se rešio ovisnosti. Za to mu nije bio dovoljan samo jedan incident s predoziranjem već je nekoliko nedelja nakon što je prvi put gotovo nastradao ponovno preterao s tabletama.

“Negde oko Božića 2007. godine predozirao sam se i doslovno skoro umro. Ipak, nekako sam se izvukao i vratio kući pa ponovno nakon manje od mesec dana napravio istu stvar. Ponovno sam uzeo istu količinu tableta kao i kod prvog predoziranja i tada sam se stvarno uplašio. Priznao sam samome sebi da mi je potrebna pomoć i da to ne mogu pobediti sam”, kaže reper. U to vreme gutao je toliko tableta da ih ni sam nije mogao prebrojiti. “To sve čime sam punio organizam, to su bile takve količine da mi je tolerancija jako narasla. Nisam više mogao izbrojiti koliko tableta gutam odjednom”, priznao je Eminem.

7 KOMENTARA

  1. dobro je da je prestao sa drogom,,,,samo valjda neće da se ponovo da se vrati na drogu…..zelim mu svu sreću…..

  2. što jest, jest ja mnogo volim njegove pesme (slusam ih po ceo dan!) ali sto je mnogo, mnogoje! covece jel on normalan, ali dobro barem je shvatio da mu treba pomoc i unormaliose hvala bogu !!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.