269
Eminem postao najpopularnija ličnost na Facebooku

Eminem postao najpopularnija ličnost na Facebooku

269
SHARE

Popularni reper dostigao je taj status nakon što je po broju fanova prestigao Michaela Jacksona.

38-godišnja zvezda prešla je cifru od 30 miliona “lajkova” na ovoj društvenoj mreži, dok Michael ima nekoliko stotina hiljada manje. Eminem, čije je pravo ime Marshall Mather već je ranije prestigao Lady GaGu na Facebooku tokom februara, ali je na Twitteru situacija dosta drugačija. Naime, GaGa je tamo prva sa 8,7 miliona sledbenika, dok Eminem ima “tek” 3,4 miliona.

15 KOMENTARA

  1. uz to da neki mj fanowi nemaju fb. . . xaxax kao npr ja i jos puno njih. . . . kao da se ceo swet wrti oko fb-a. . . :roll:

  2. Ma nemam nis ja protiw njega imam protiw njegowog spota lose youreself, ili just lose it. . . . ne znam, onaj gde zjb mj-a. . . .

  3. tako je mj fan pozzz……..ja eminema kao osobu u opste ne volim jer je svasta lose pricao o michael jacksonu ……..ali to je i iz ljubomore radijo jer je svestan da nikad nece biti ko mj NIKAD!!!!!!!!!!!!ja dok sam imala fb imala sam preko 10 000 mj fanova u prijatelje i nesto im ne verujem da je eminem najpopularniji NA FB ali dobro mi svi znamo pravu istinu da je mj zakon ….a eminem sto je pricao da i on moze da dobije drogu svugde ko mj!!!!pa on nije normalam mj se nije drogirao on je koristijo lekove jer je bijo bolestan od vitiliga…lupusa kako mogu svi da su protiv mj i kako je mogao eminem da snimi onaj video FUKARA!!!!!

  4. FUKARA ….EMINEM JE FUKARA KAKO JE MOGAO ONO DA URADI…….MA STO POSTO JE SNIMIJO ONAJ VIDEO NAKON MJ-OVE SMRTI!!!!!!!!!!!!PASCE PROSTACINA JEDNA!!!!!!!!!!MISLI BGM DA JE ON PA ON ….ZNAM I STO JE SNIMIJO VIDEO! PUCAO JE OD LJUBOMORE PA JE NAMERNO SVE LAZI O MJ ISKORISTIJO I SNIMIJO ONAJ PROKLETI VIDEO………KAKO JE TAKAV NMG DA GA ZAMISLIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MICHAEL YOU WILL BE 4 EWER OUR KING OF THE MUSIC …..WE LOVE U MIKE!!!!!!!!! I ONAKO JE MJ DOKAZAO PRED SUDOM DA NIJE KRIV ZA ONO ZASTA SU GA OPTUZILI!!!!!!!!!! A MI NJEGOVI FANOVI SMO SVAKAD ZNALI I ZNAMO DA JE MJ BIO DOBAR COVEK!!!!!!!! STA JE ON SVE URADIJO DOBRO ZA SVET I STA JE PARA SAMO DAO ZA HUMONITARNE SVRHE I KAKO MU SE ZAHVALJUJU ZA TO?NIKAKO!!!!!!!!!! ON ZASLUZUJE SVE NAJBOLJE JER JE MJ BIO DOBAR COVEK!!!!!!!!!! I LOVE YOU MICHAEL

  5. Smuti swaka cast. . . ja cak ne zelim ni da komentarisem njega I KOLICINU NJEGOWE GLUPOSTI. . . !! JADNIK!! a da nisam lepo napisala nemam nis protiw eminema DOK nije uradio onaj spot. . . :roll: . . . . jbg ljubomora je cudo. . .

  6. katastrofa…..on nikad nece biti kao Michael…propalica…gubitnik Grammy nagrade…sta ih je samo MJ dobio i nikad nije izgubio….da mu nije Rihanne nikad se i nebi culo za njega…

    • Ало бре немој да лупаш глупости!!!ЕМИНЕМ је био и биће најбољи репер на свету,а мајкл ђексон је био све оно што је супротно од доброг………Опамети се.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.