348
Eminem otvara dodelu MTV Video music awards

Eminem otvara dodelu MTV Video music awards

348
SHARE

Uprkos sitnim nesuglasicama s organizatorima MTV Video music awardsa, Eminemu će pripasti čast da otvori ovogodišnju ceremoniju nagrada. “Eminemov nastup je nabolji način da show započne”, smatra generalni menadžer MTV-a Stephen Friedman, a s njim se slažu i producenti ceremonije koji smatraju kako je pesma “Not Afraid” idealna za otvaranje dodele nagrada.

[youtube j5-yKhDd64s]

Dodela nagrada održaće se danas u “Nokia theatreu” u Los Angelesu uz direktan prenos na MTV-u, a uprkos tome što bi zvezda večeri trebala biti Lady Gaga sa ukupno čak 13 nominacija u najjačim kategorijama, Eminemu je pripala čast otvoriti svečanost. Poznati je reper za svoj poslednji album “Recovery” dobio osam nominacija, a nedavno je najavio kako će prisustvovati nagradama, ali da mu neće biti drago što je tamo. Za razliku od Lady Gage, nije bio preterano entuzijastičan povodom dodele, ali možda sada, nakon što mu je pripala čast otvoriti ceremoniju, promeni mišljenje.

32 KOMENTARA

  1. Eminem je najbolji!!! Nisam bas fan rap muzike ali on je jedini rap muzicar cije pesme volim i slusam jer ima originalne pesme i rapuje o zivotu.Drago mi je sto on otvara veceras cu obavezno gledati i nadam se da ona ludaca Gaga ne dobije nijednu nagradu

  2. Ja od njega volim samo nekoliko pesama, a i jednu njegovu pesmu tražim godinama! Jednom sam je čula na tv-u, pa sam posle 2 godine sasvim slučajno naletela na istu, a posle sam kupovala novi komp i ostala bez te pesme i sad, 2 godine u nazad samo preslušavam njegove pesme na you tube i nikako da naletim na tu pesmu… :( A što je najgore, skroz sam zaboravila i ritam i tekst i muziku, ali kad ih je čula, setlia bih se!

  3. Nadam se da ću uskoro naleteti na tu pesmu koju tražim. Sve više mislim da je bio duet sa nekom ženskom, ali pojma nemam sa kojojm… :lol:

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.