Start Stars Hot News! Eminem izdaje novi album

Eminem izdaje novi album

SHARE

Reperska zvezda Eminem izdaje svoj novi studijski album koji bi trebao izaći 21. juna. Novi uradak pod nazivom “Recovery” drugi je album u poslednje dve godine koji je reper izdao nakon višegodišnjeg izbivanja s muzičke scene.

Prošlogodišnje Eminemovo izdanje “Relapse” označilo je veliki povratak najpoznatijeg belog repera, a album je bio svojevrstan odraz pevačeve dugogodišnje borbe sa zloupotrebom lekova koji se inače izdaju na recept. Eminem je u isto vreme dok se borio s ovisnošću odlazio na terapije koje su mu pomagale da preboli smrt bliskog prijatelja DJ-a Proofa.

Nakon što je album “Relapse” postao veliki hit, pevač je planirao napraviti i nastavak tog albuma. “Prošle godine želeo sam odmah izdati i `Relapse 2`. No, kako sam sve više snimao i počeo raditi s nekim novim producentima, ta mi je ideja imala sve manje i manje smisla, poželeo sam snimiti kompletan novi album. Glazba na `Recoveryju` ispala je potpuno drugačija od one s prošlog albuma i mislim da zaslužuje svoj poseban naslov”, objasnio je Eminem.

Na novom albumu pojaviće se, između ostalih, i neki stari Eminemovi saradnici kao što su DJ Khalil, Just Blaze, Jim Jonsin i Boi-1da.

OSTAVI KOMENTAR