Start Stars Hot News! Emina plakala, Željko: “Severina je dobila konkurenciju večeras!”

Emina plakala, Željko: “Severina je dobila konkurenciju večeras!”

SHARE

ziri

Žiri je po prvi put pustio suzu. Pop zvezda Emina Jahović rasplakala se prvi put u javnosti nakon nastupa jednog od takmičara. Ona je tog trenutka ostala i bez teksta. Kroz suze je izgovorila: „Stvarno si bila fenomenalna… Ne znam šta da ti više kažem.“

http://youtu.be/8-hfM-Ox36s

Ovoga puta, Kikija je interpretacija jednog takmičara emotivno dotakla i posetila na drage prijatelje čiju je pesmu takmičar izveo: “Milsim da bi moji prijatelji koji su negde gore na nebu večeras bili srećni da te čuju!“, dok je Željko iznenadio sve u studiju rekavši: „Severina je dobila konkurenciju večeras!“ Kristina Kovač je nekoliko puta ustala da đuska.

Emina Jahovic place

Posle višemesečnih priprema i snimanja najspektakularnijeg pevačkog šou programa “X Faktor”, prošlog utorka je na TV Pink prikazana premijerna epizoda o kojoj i dalje bruji cela Srbija i region! Međutim, sudeći po najnovijem videu koji je dospeo u javnost u nastavaku “X Faktora” imaćemo priliku da i dalje uživamo u sjajnim interpretacijama takmičara, ali i oštrim komentarima žirija! Druga epizoda je na programu u utorak u 21.15 na TV Pink, a nakon “X faktora” gledaoci će uživati u još jednoj emisiji koja prati ovaj veliki svetski šou, “X star”. Voditeljka ove emisije biće Una Senić, a prvi gost Nenad Čanak.

OSTAVI KOMENTAR