110
Emeli Sande: “Pamtiću 2012. po nastupu na Olimpijskim igrama”

Emeli Sande: “Pamtiću 2012. po nastupu na Olimpijskim igrama”

110
SHARE

Za Emeli Sande 2012. godina je bila godina uspeha. Pored toga što se udala, pevačica je napravila veliki proboj na muzičku scenu, osvojila brojne nagrade, njen album “Our Version Of Events” prodat je u preko milion primeraka, ali su za nju najlepši događaji bili nastupi na otvaranju i zatvaranju Olimpijskih igara. 

“Najvažniji trenutak godine za mene je bio kada sam izvodila pesmu ‘Abide With Me’ na otvaranju Olimpijade. To je bio sjajan, ali i najnapetiji momentat u mom životu, ne samo ove godine. Delimično i zato što na probi, ispred 16.000 ljudi, moj mikrofon nije radio. Ipak, bila sam smirena kada sam izašla na scenu. Nisam mogla da vidim ljude, samo svetlost. Svi su se utišali, kao da se nalazimo pod vodom”, opisala je Emeli za The List. Britanska pevačica kaže da je i njeno venčanje među najuzbudljivijim događajima 2012, kao i da i dalje ne može da shvati koliki je uspeh postigla. “Čudno je kad pomislim da u ovo vreme prošle godine niko nije čuo za mene.”

IZVOR: Life Content

2 KOMENTARA

  1. +4 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik,Chris Brown,Pitbull,Drake,Bruno Mars,David Guetta,Rihanna,Rita Ora,X-tina,Nicole Sherzineger,J.Lo.,Gwen Stefani,Ke$ha,Pink,Katy Perry,Demi Lovato,Taylor Swift,Flo Rida,Justin Timberlake,Eminnem,Wiz Khalifa,Fun,LMFAO and Linkin Park

    Emeli sve najbolje ,super si pjevacica!Luda sam za tvojim pjesmama:Next to me i Read all about it!<3<3<3*_*:3=D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.