Start Stars Hot News! Emeli Sande i dalje obara rekorde: Nadmašila i legendarne The Beatles

Emeli Sande i dalje obara rekorde: Nadmašila i legendarne The Beatles

SHARE

Emeli Sande nastavlja da osvaja svetsku muzičku scenu. Najnovije informacije otkrivaju da je njen debitantski album “Our Version Of Events” sada nadmašio i album legendarne grupe “The Beatles” tako što je ostao na vrhu liste najprodavanijih albuma 2012. čitave 63 nedelje.

Ovaj album objavljen je prošlog februara i ubrzo je postao veoma popularan, a sada je dobio i titulu debitantskog albuma koji je najduže ostao u top deset najprodavanijih, koju je pre toga imao album “Please Please Me” od “The Beatles”, objavljen pre skoro 50 godina. Do sada je proveo 63 nedelje među deset najboljih, dok pomenuto izdanje “The Beatles” ima nedelju dana manje. Album Emeli Sande do sada je prodat u preko 1,8 miliona primeraka i tokom deset nedelja bio je na prvom mestu. Samo ove godine prodato je skoro pola miliona primeraka, i za sada je najprodavaniji album 2013.
“Potpuno sam ostala bez teksta, ovo je nešto o čemu sam mogla samo da sanjam The Beatles su najveći bend svih vremena i njihovo zaveštanje i dalje živi i nastavlja da inspiriše sve nas koji se bavimo muzikom. Tako sam srećna što se toliko ljudi povezalo sa pričama i pesmama na ovom albumu, ovo je zaista sada ‘naša verzija događaja’. Želela bih da se zahvalim svima koji su kupili, slušali ili podelili moju muziku sa drugima tokom proteklih godinu dana, bez vaše podrške ovo ne bi bilo moguće”, rekla je Emeli voim povodom.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR