186
Emeli Sande i dalje obara rekorde: Nadmašila i legendarne The Beatles

Emeli Sande i dalje obara rekorde: Nadmašila i legendarne The Beatles

186
SHARE

Emeli Sande nastavlja da osvaja svetsku muzičku scenu. Najnovije informacije otkrivaju da je njen debitantski album “Our Version Of Events” sada nadmašio i album legendarne grupe “The Beatles” tako što je ostao na vrhu liste najprodavanijih albuma 2012. čitave 63 nedelje.

Ovaj album objavljen je prošlog februara i ubrzo je postao veoma popularan, a sada je dobio i titulu debitantskog albuma koji je najduže ostao u top deset najprodavanijih, koju je pre toga imao album “Please Please Me” od “The Beatles”, objavljen pre skoro 50 godina. Do sada je proveo 63 nedelje među deset najboljih, dok pomenuto izdanje “The Beatles” ima nedelju dana manje. Album Emeli Sande do sada je prodat u preko 1,8 miliona primeraka i tokom deset nedelja bio je na prvom mestu. Samo ove godine prodato je skoro pola miliona primeraka, i za sada je najprodavaniji album 2013.
“Potpuno sam ostala bez teksta, ovo je nešto o čemu sam mogla samo da sanjam The Beatles su najveći bend svih vremena i njihovo zaveštanje i dalje živi i nastavlja da inspiriše sve nas koji se bavimo muzikom. Tako sam srećna što se toliko ljudi povezalo sa pričama i pesmama na ovom albumu, ovo je zaista sada ‘naša verzija događaja’. Želela bih da se zahvalim svima koji su kupili, slušali ili podelili moju muziku sa drugima tokom proteklih godinu dana, bez vaše podrške ovo ne bi bilo moguće”, rekla je Emeli voim povodom.

Autor: Life Content

7 KOMENTARA

  1. +4 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..DaMi i LOGMICA.........dajana-srce moje..NESA I JASNA...d

    Mykind of love,Beneath your beautiful,Read all about it….najlepse balade na svetu…..Emily je odlicna pevacica..<3

  2. ja iskreno nju ne slusam,ne znam joj nijednu pjesmu,ali ne sumnjam da je dobar izvodjac cim je “nadmasila” beatlese.mada the beatlesi nece biti prevazidjeni ni narednih 50 godina!

  3. +2 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..DaMi i LOGMICA.........dajana-srce moje..NESA I JASNA...d

    i da,zaboravili ste kukicu iznad “E” na prezimenu///….NOH8….kikikikiki,volim da ispravljam ljude…..zezam se…<3333333333 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.