Start Stars Hot News! Emblem3: Super je što nas porede sa One Directionom

Emblem3: Super je što nas porede sa One Directionom

SHARE

Emblem3 Performs At Q102 FM WIOQ's iHeartRadio

Grupa Emblem3 preti da pođe stopama momaka iz benda One Direction i da osvoji vrhove top lista i milione fanova iz celog sveta. Mnogi su ih nazvali američkom verzijom trenutno najpopularnijeg boy benda na svetu, ali kako kažu, njima ta poređenja ne smetaju.

U jednom intervjuu, novi bend koji je oformio Simon Cowell, i koji su kao i njohove britanske kolege karijeru započeli u X Factoru, upitan je da prokomentarišu poređenja sa 1Djem, na šta je Keaton odgovorio: “Oni su trenutno najpopularniji bend koji postoji… I super je što nas upoređuju sa njihovim uspehom.”
Oni su dodali: “Mislimo da ta ideja dolazi iz toga što smo svi istih godina i imamo slične osobine”.
O svom odnosu sa Cowellom, momci kažu: “Rekao nam je: Nikada nisam odgajio umetnike kao što ste vi, svako od vas ima svoj individualni kreativno potencijal koji želi da ostvari, tako da ću ja da se držim sa strane, a vi ćete me naučiti kako da radim.”
Na pitanje da li su u kontaktu sa nekim od momaka iz One Directiona, odgovorili su: “Naravno. Oni su divni. Razgovarali smo neko vreme sa Liamom. On zapravo surfuje i super je što smo mogli da se povežemo na tom nivou.”

Izvor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR