Start Stars Hot News! Elton John savetuje Lindsay lohan da ode u ”pravi” centar za odvikavanje

Elton John savetuje Lindsay lohan da ode u ”pravi” centar za odvikavanje

SHARE

Sir Elton John apeluje na glumicu Lindsay Lohan da promeni centar za odvikavanje u kojem se trenutno nalazi jer smatra da je ta ustanova više za negovanje nego za rešavanje ozbiljnih problema s ovisnošću za koje smatra da ih Lohan ima. Pevač svakako ne govori u prazno, godinama se borio s alkoholom i drogom te je promenio brojne klinike u želji da izleči svoje ovisnosti. Elton kaže da saoseća s mladom glumicom koja je ovu godinu većinom provela na odvikavanjima i po zatvorima u pokušajima da ostane trezna, ali smatra da ima pogrešan pristup u tim nastojanjima.

Lindsay je trenutno pacijent klinike Betty Ford u Kaliforniji, ali joj John savetuje da napusti takve centre s televizijom i bazenima i prebaci se na stroži režim lečenja u kliniku Hazelden u Minnesoti, u kojoj su zvezde poput Ozzyja Osbourna, Erica Claptona, Lize Minnelli i Melanie Griffith uspešno pronašle svoj izlaz iz pakla droge.

Pevač takođe smatra da Lindsay treba da prekine veze sa svojom problematičnom porodicom jer misli da oni neposredno podstiču njenu zavisnost. “Moraš znati tražiti pomoć. I moraš na nju biti spreman, moraš joj se potpuno prepustiti i rešiti se svih ljudi koji te okružuju. To je najgore, ali najudelotvornije ako si zaista posvećen tom cilju”, rekao je.

OSTAVI KOMENTAR