196
Elly Jackson: Iskreno, uopšte nisam zainteresovana za duet sa Rihannom

Elly Jackson: Iskreno, uopšte nisam zainteresovana za duet sa Rihannom

196
SHARE

Elly Jackson, koja zajedno s Benom Langmaidom, čini elektropop grupu La Roux, dobila je ponude za saradnju od mnogih svetskih zvezda. Među njima našla se i pevačica Rihanna kojoj se dvojac jako svideo, posebno njihov hit “Bulletproof”. Iako je snimanje njihovog dueta već bilo dogovoreno, Elly je priznala da joj nije nimalo žao što je cela stvar propala.

Naime, pre nešto više od godinu dana britansku pevačicu kontaktirali su menadžeri Rihanne te joj rekli da će je ona lično nazvati kako bi dogovorile saradnju. Ipak, Rihanna se samo nekoliko dana kasnije našla u centru skandala, nakon što ju je pretukao bivši dečko – Chris Brown zbog čega se ona na neko vreme povukla iz javnosti.

Image Hosting by imagefra.me

“Zadnje što sam čula je bilo to da će me nazvati. Nije me nazvala, ali to je bilo zato što je u tom periodu imala nekih privatnih problema u životu. Iskreno, uopšte nisam zainteresovana za duet s njom. Više me zanimalo kakav će biti taj njen poziv”, tvrdi Elly.

8 KOMENTARA

  1. hah….obožawam laroux,a njihowa pjesma bulletprof je bash cool,a spot takođe..i obožawam ih zato što ih woli vasta ;)hehe ma neka,rihanna bi im ionako sao pokvarila pjesmu…

  2. La Roux su cool, ali Rihanna je THE BEST OF THE BESTS, tako da je ispala seljanka sto je ovo rekla… oO Msm, Rihanna i GaGa su trenutno najvece pop zvezde… :D

  3. One pevaju POTPUNO drugachiju muziku…svaka je dobra na svoj nachin, samo je Riri malo pukla, pre je imala bolje pesma, ali shta cesh….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.