Start Stars Hot News! Elizabeth Hurley zabranila sinu da gleda filmove u kojima glumi Hugh Grant

Elizabeth Hurley zabranila sinu da gleda filmove u kojima glumi Hugh Grant

SHARE

Elizabeth Hurley zabranila je svom sedmogodišnjem sinu da gleda filmove u kojima glumi njen bivši dečko Hugh Grant jer se u većini njih Hugh služi i nekim prostim rečima. No, njene filmove maleni Damian sme gledati. Čak i ako se radi o “Austin Powersu” ili “Začaranom”, filmovima u kojima Liz ima glavne uloge, a zabranjeni su za mlađe maloletnike.

No, oni filmovi u kojima je Grant glavna zvezda nisu dobri za malenog Damiana. Liz je malenom zabranila gledanje filmova uprkos činjenici da mu je Hugh kršteni kum. “Pokušavamo naći nešto što je Hugh napravio a da Damian može pogledati, no ne možemo naći nijedan primeren film. Ja inače ne gledam svoje filmove, no zbog Damiana sam “Austina Powersa” pogledala nekoliko puta. Zna sve moje rečenice, garderobu i frizure”, izjavila je Hurley.

Glumica je ostala bliska s Grantom i nakon prekida njihove trinaestogodišnje veze. Grant je pre dve godine išao na porodični odmor sa Liz, njenim sinom i suprugom. Kad se njena veza sa Stevenom Bingom, ocem malog Damiana, završila, Liz se za podršku obratila Hughu. Neko vreme zajedno su imali i producentsku firmu. Iako su prekinuli pre nekoliko godina, Liz i Hugh ostali su neobično bliski.

OSTAVI KOMENTAR