Start Stars Hot News! Elizabeth Hurley se rastala sa mužem

Elizabeth Hurley se rastala sa mužem

SHARE

Nakon što su se svetski mediji raspisali o vanbračnoj aferi Elizabeth Hurley s igračem kriketa Shaneom Warneom, glumica je na Twitteru napisala da se rastala od svog supruga pre nekoliko meseci. Ovih dana je sve iznenadila vest koju je objavio News of the World, da je Liz snimljena kako se ljubi u javnosti sa svojim ljubavnikom Shaneom.

Navodno je provela nekoliko dana s njim u jednom londonskom hotelu gde je Shane bio smešten prilikom svog boravka u Velikoj Britaniji. Par se nije uopšte skrivao pa su tako viđeni kako večeraju u jednom japanskom restoranu s Lizinim bivšim verenikom, Hughom Grantom. Elizabeth je očito dojadilo skrivanje i govorkanje pa je odlučila sve razjasniti preko Twittera. “Ovo mi nije tako dobar dan. Tek toliko da znate, moj suprug Arun i ja rastali smo se pre nekoliko mjeseci. Najbliži članovi naše porodice i prijatelji su znali za to”, napisala je glumica što je mnoge iznenadilo, jer su se ona i Arun još donedavno zajedno pojavljivali u javnosti.

Liz je bila u braku s indijskim preduzetnikom Arunom Nayarom tri godine, a već se pre nagađalo da par ima problema u braku i da se rastaju, što je ona do sad uvek demantovala. Njen novi dečko, 41-godišnji igrač kriketa, još uvek živi sa svojom bivšom suprugom s kojom ima troje djece. Par je nastojao spasiti brak, uprkos njegovim brojnim neverstvima, no na kraju su se ipak razveli.

OSTAVI KOMENTAR