Start Stars Hot News! Ekstremni Exit: stižu Skindred, Toy Dolls, Street Dogs i D.R.I.

Ekstremni Exit: stižu Skindred, Toy Dolls, Street Dogs i D.R.I.

SHARE

Spremite se za gitare, rifove, glasno ozvučenje i tvrđi zvuk. Publika na Exit festivalu oduvek je cenila kvalitetnu pank i metal svirku, pa i ove godine dovodimo neke od najboljih izvođača iz ekstremnih muzičkih žanrova!

null

Na glavnoj bini Exit festivala u četvrtak, 12. jula nastupiće velški sastav Skindred. Njihov žanr je inovativna mešavina metala, panka i regea. Skindred su izdali ukupno četiri albuma, od kojih je poslednji, Union Black, izašao u aprilu prošle godine, oduševio obožavaoce svojom netipičnom mešavinom rege-metala sa dabstep, hip-hop i d’n’b elementima.

null

Dan kasnije, petak 13. juli obeležiće svirka Toy Dolls, britanskog pank rok benda oformljenog 1979. godine. Nakon više od trideset godina aktivnog postojanja na muzičkoj sceni, čak 12 izdatih studijskih albuma i ogromnog broja basista i bubnjara koji su protutnjali kroz bend, Toy Dolls se početkom ove godine vraćaju sa svojim povratničkim albumom pod nazivom The Album After the Last One.

null

Ekstremna bina za ekstremne ljude, Explosive, predstavlja u četvrtak, 12. jula „pank barabe“ Street Dogs, a poslednjeg dana festivala i legende „thrash“ metala, Dirty Rotten Imbeciles.

OSTAVI KOMENTAR