Start Stars Hot News! Ekspresna reakcija Directionerki: Prete smrću fudbaleru koji je faulirao Louisa!

Ekspresna reakcija Directionerki: Prete smrću fudbaleru koji je faulirao Louisa!

SHARE

One Direction Performs On "Today" Show

Fudbaler Gabriel Agbonlahor nije ni svestan šta je učinio nakon što je neoprezno i žestoko faulirao Louisa Tomlinsona, jednog od petorice momaka koji čine najpopularniji bend na planeti, One Direction.

Veliki deo publike juče na stadionu činile su upravo Directionerke, koje su se oglasile zaglušujućom vriskom nakon što je njihov idol završio na travi, previjajući se od bolova. Na isti način, one su pozdravile hrabrog Louisa koji nije mogao da nastavi meč ali su istovremeno iskazale i bes prema Agbonlahoru, pa je na računa fudbalera već došlo na stotine pretnji!

wenn20636145

Neke od poruka tako su glasile: “Da li si OK?? Ako te je povredio, obećavam da ću ga ubiti!!! Niko ne sme da povredi moju bebu!!!” ili “Ovaj momak je povredio Louisovo koleno. Povrediću tvoje lice. Ima da mu se izviniš ili ću te naći i ubiti!”
Shvativši ozbiljno pretnje, Agbonlahor se izvinio zbog svega: “Slučajno se desilo. Izviniću se Louisu kad se vidimo nakon utakmice”, rekao je on. “Znam da je Louis uživao u igri i fantastično je što je bio ovde.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR