Start Stars Hot News! Eksperti složni: Selena želi da se vrati Justinu!

Eksperti složni: Selena želi da se vrati Justinu!

SHARE

Justin Bieber WHO?! Selena Gomez spotted at Disneyland with Austin Mahone!

Selena Gomez nedavno je posetila Diznilend noseći majicu svog bivšeg dečka Justina Biebera, a po rečima eksperata, to je siguran zna da ona želi njegovu pažnju.

Kako prenose izvori za HollywoodLife, Selena ponovo šalje znakove Justinu da ga želi nazad. “Selena je znala da će Justin videti ovo, a znajući nju, time mu je poslala poruku. Ona neće načiniti prvi korak i nazvati, ali ukoliko se on javi njoj, rado će se javiti.” Isti insajder dodaje i kako se Seleninim prijateljima Justin ne dopada, pa će se učiniti kako bi je držali podalje od njega.

selena-gomez-wearing-same-alexander-wang-tank-as-justin-bieber-disneyland__oPt

Stručnjaci su istog mišljenja – terapeut Dr. Gilda Carle sigurna je kako je Selena još zaljubljena u Jusa. “Da nije zainteresovana za njega, ne bi nosila tu majicu – odavno bi je spalila! Ona ne želi da mu kaže ‘Stalo mi je do tebe’ ili ‘Osećam nešto prema tebi’ već ovom majicom testira vode”, objasnila je. Psihijatar Dr. Carole Lieberman potvrđuje tu teoriju. “Selena je očigledno još navučena na Justina Biebera. Beuz obzira što on stalno upada u nevolje otkako su raskinuli, izgleda da nju baš to privlači.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR