304
Ekspert predviđa: Justin Bieber i Beyonce će nastupiti u svemiru pre Lady...

Ekspert predviđa: Justin Bieber i Beyonce će nastupiti u svemiru pre Lady Gage!

304
SHARE

Justin Bieber Performing Live In Beijing

Svemirska trka je počela! Nakon što se pojavila informacija kako će Lady Gaga održati koncert u svemiru 2015. godine, sad stižu prognoze da će nju preduhitriti Justin Bieber ili Beyonce!

Ekspert za svemir Tariq Malik otkrio je kako Gaga nema puno šanse pored Justina Biebera i Beyonce. “Uvek sam mislio kako je uzbudljivo kad slavne ličnosti odlaze na let u svemir. Što ih je više, to bolje. Nisam siguran koliko brzo Gaga može da ode tamo. I Beyonce i Justin Bieber, kog ja zovem Bibernaut, imaju karte, tako da nisam baš siguran da će Gaga prva nastupati. Moguće je da će imati konkurenciju”, ispričao je on za Vanity Fair.

Beyonce Performing At The V Festival

Po Malikovim rečima, Jus i Bey ne žele samo da nastupaju u svemiru, već i da tamo snime spot! “Mislim kako su i Beyonce i Justin Bieber rekli da žele muzički video a to je bilo godinama pre nego što su kupili karte za let u svemir. Nisam siguran ko je prvi na redu”, objasnio je. Da se ti pitaš, ko bi trebalo da bude prvi čovek koji će održati koncert u svemiru?

Autor: Life Content
FOTO: FAME

9 KOMENTARA

  1. Iskreno ja ne bih volela da  idu tamo ko zna sta moze da krene po zlu!
    U svakom slucaju nadam se da ce Biebs i Bey dobro proci,ako snime spot tamo bice nezaboravno :D

  2. A Britney snimila Ooops i did it again…u svemiru.Hahahaha salim se to je bila samo montaza.Nego ovo je stara vest.Pisalo se i kao ce Jay z tamo da snima i svasta.Sve je to super ali mislim da nije bas sigurno.Msm dosta je sve napredovalo ali ipak msm da je rizicno.Ali bilo bi lepo da Bey snimi spot u svemiru.<333333333.

  3. Ako se Gagi nesto desi ne znam sta cu uraditi ona je moj zivot! Nije bitno ko ce ici prvi sve dok su bezbedni!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.