Start Akcije Ekskluzivno! Novi album Nikole Sarića Sajka besplatno na mtv.rs

Ekskluzivno! Novi album Nikole Sarića Sajka besplatno na mtv.rs

SHARE

Mladi beogradski muzičar Nikola Sarić Sajko završio je album prvenac “Pesmom kroz zid” i od ponedeljaka, 3. oktobra moći će da se besplatno preuzme sa MTV.RS sajta.

“Za free download sam se odlučio jer je to najbolji način izdavanja albuma u današnje vreme. Kad tad bi to postao free download. MTV odlično radi ta izdanja, što sam primetio zahvaljujući sjajnim bendovima koje su podržali. Ipak, jedan je MTV! Nadam se da će ovaj album obogatiti rock scenu u regionu!” zadovoljno je prokomentarisao Sajko.

Nikola je skrenuo pažnju na sebe učešćem u TV programu “Operacija trijumf” i kao član “OT Banda”, sa kojim je 2009. osvojio drugo mesto na festival “Beovizija” sa numerom “Blagoslov za kraj”. Nažalost, OT Band je ubrzo prestao da postoji i od tada Sajko intezivno radi na solo albumu “Pesmom kroz zid”, koji ćete ekskluzivno moći da preuzmete sa MTV.RS sajta. Autor i producent većine pesama na albumu “Pesmom kroz zid” je Bojan Jeremić, koji je i kompozitor dueta “Uhvati dan” sa Saškom Janković.

Posetite MTV.RS i od ponedeljka, 3. oktobra, preuzmite svoju kopiju albuma “Pesmom kroz zid” Nikole Sarića Sajka!

OSTAVI KOMENTAR