Start Stars Hot News! EKSKLUZIVNO: Intervju sa učesnicom Eurosonga, Natáliom Kelly

EKSKLUZIVNO: Intervju sa učesnicom Eurosonga, Natáliom Kelly

SHARE

Natalia_Kelly_Photo01_Universal_Music

Mlada i izuzetno talentovana 18-godišnja devojka iz Austrije predstavljaće svoju zemlju na ovogodišnjoj Evroviziji a mi smo imali priliku da porazgovaramo s njom upravo na tu temu!

null

BRAVO: Možeš li prvo da se predstaviš čitaocima BRAVO Srbija?

“Ćao dragi čitaoci BRAVA! Ja sam Natália Kelly, imam 18 godina i živim u prelepoj Austriji od svoje pete godine. Još uvek pohađam školu i trebala bih da je završim naredne godine. Muzika je moj život a hip hop je moj plesni stil. Sviram klavir i gitaru. Moja familija ima internacionalnu pozadinu, jer je moja baka iz Austrije, moja mama iz Brazila a tata iz Amerike. Pretpostavljam kako smo zbog toga moj brat i ja deca sveta!”

null

BRAVO: Šta očekuješ od ovogodišnje Evrovizije? Da li vidiš sebe u finalu?

“Biti deo najstarijeg i najvećeg muzičkog takmičenja u svetu je velika čast. Ja sam tekstopisac, volim da pevam i verujem da je ovo sjajna prilika da naučim mnogo toga, ne samo kao muzičarka već i kao osoba. Biti u situaciji da pevaš pred milionima gledalaca i publikom u dvorani jeste najstimulativniji osećaj koji možeš da imaš! Jako bih volela da budem u finalu ali ono što zaista želim jeste da prikažem sjajan šou i da publiku stavim u kontakt s mojom muzikom. Fokusiram se na to!”

BRAVO: Da li si čula neke druge pesme koje će biti na takmičenju u Malmeu?

“Ove godine zaista imamo lepe pesme na Eurosongu! Sviđaju mi se norveška, danska, španska, nemačka, irska, ruska i ukrajinska pesma ali pominjem ih samo nekoliko jer je toliko sjajnih učesnika ove godine koji imaju zarazne numere :)”

IZVOR: Life Content
FOTO: Universal Music

OSTAVI KOMENTAR