Start Stars Hot News! Ekskluzivne MTV premijere novih spotova Amy Winehouse i Florence and the Machine

Ekskluzivne MTV premijere novih spotova Amy Winehouse i Florence and the Machine

SHARE

MTV je spremio dve ekskluzivne premijere za ovaj utorak, odnosno sredu – novi spot za singl “No Light No Light” u izvođenju Florence + The Machine – ovog utorka, 22. novembra u 12:00 i novi spot nedavno tragično preminule Amy Winehouse za numeru „Our Day Will Come“, ove srede tačno u podne.

Numera “No Light, No Light” je treći zvaničan singl koji Florence Welch i njena “mašina” lansiraju. Magazin Billboard novi spot opisuje kao “dramatičan i apsurdan”, i “kao nastavak njenog ispitivanja veze između voodoo i hrišćanske religije koje je evidentno na novom albumu”.

„Our Day Will Come“ je još jedan singl koji će se naći na posthumnom albumu legendarne britanske soul dive Amy Winehouse i predstavlja rege obradu hita iz 1963. koju u originalu izvodi Ruby & The Romantics. Amy je ovu pesmu snimila kada joj je bilo samo 18 godina, ali je već tada jasno pokazala neverovatan talenat koji je posedovala. Za spot su iskorišćeni materijali sa živih nastupa ove talentovane pevačice, delovi prethodnih muzičkh spotova i snimci intimnih momenata iza scene.

OSTAVI KOMENTAR