Start Stars Hot News! Ed Sheeran u vezi sa Ellie Goulding? Par snimljen dok su se...

Ed Sheeran u vezi sa Ellie Goulding? Par snimljen dok su se držali za ruke

SHARE

ed ellie

Britanski muzičari Ellie Goulding i Ed Sheeran našli su se u centru pažnje nakon što je objavljena fotografija sa sinoćnjih MTV VMA, na kojoj se vide kako se drže za ruke dok sede jedno pored drugog.

Fotografija je brzinom munje obišla svet i podstakla glasine da između njih ima nešto više od prijateljstva. Dvadesetšestogodišnja pevačica ubrzo se povodom toga oglasila na Twitteru: “Drago mi je što držanje za ruke sa prijateljem odmah znači da smo par. U tom slučaju, trenutno imam više momaka.” Ipak, ona nije uspela da uveri fanove da su ove glasine neistinite, pošto mnogi i dalje tvrde da su njih dvoje u tajnoj vezi, ali i da je Ellie prava devojka sa Sheerana.
Ovo je drugi put da pevačicu mediji povezuju sa nekim od njenih slavnih kolega. Nedavno su se pojavile glasine da je ona u vezi sa Niallom Horanom iz One Directiona, pošto ih je nekoliko ljudi navodno videle kako se ljube na V festivalu pre dva vikenda, ali je Ellie i to odlučno demantovala. Ipak, nije uspela da izbegne bes Directionerki, koje su joj, kao i obično, zapretile da joj je bolje da se ne približava momcima iz benda.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR