251
Ed Sheeran u problemu: Ne znam šta da radim u slobodno vreme!

Ed Sheeran u problemu: Ne znam šta da radim u slobodno vreme!

251
SHARE

Ed Sheeran Dines Out At BOA Steakhouse

Ed Sheeran bi stalno nešto radio! Britanski pevač trenutno je na turneji sa Taylor Swift a kaže kako mu je jako teško da se opusti.

“Čudno mi je što imam slobodno vreme”, priznaje Ed za Teen Vogue. “Pre nego što sam postao muzičar, muzika je bila moje slobodno vreme. Zato se sad pitam “Šta sad radim kad ne radim ništa? Moj posao je moj hobi, a moj hobi je moj posao.” On kaže kako mu kod života u Americi najviše smetaju paparaci, koji su mnogo agresivniji nego u Evropi. “Slava je drugačija u Americi nego u Britaniji. U Britaniji sam pet puta dostigao platinasti tiraž a paparaci me nikad nisu smarali. Ali ovde u Americi sve je mnogo luđe, tako da je to drugačije. Ipak, moji fanovi su svuda isti. Uvek kreću sa vriskom a onda se malo smire!”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

9 KOMENTARA

  1. Evo ideje. Nek pomaze malo bolesnim ljudima sirom sveta,nek ucestvuje u humanitarnim akcijama sto vise. tako me nerviraju poznati puni para a ne znaju sta ce od dosade.

  2. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1miss TeaCajoSykes(Nathan-my beautifull boyfriend)..that's my honey..Perka-ludaca moja(neumorna in bed),Anchy-Manchy(ljubavni trougao),Nena(sad sam girl,sad sam boy-madjionicar),Sonja(vecita svadja sa M),Sofka(V :( )Dami-logmica-moji t.E.r.M.i.N.a.T.o.R.i=

    e mene ako ne zna sta da radi u slobodno vreme,tesko njemu….samo radi nesto….. :) :) :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.