Start Stars Hot News! Ed Sheeran tvrdi: Nije mogao da dobije ugovor jer je buckast i...

Ed Sheeran tvrdi: Nije mogao da dobije ugovor jer je buckast i crvenokos

SHARE

Ed Sheeran Dines Out At BOA Steakhouse

Ed Sheeran trenutno proživljava najlepše trenutke svoje karijere dok je na turneji sa Taylor Swift, ali kaže da je zbog svog izgleda imao mnogo muka da dobije ugovor sa nekom diskografskom kućom.

Ed tvrdi da pre par godina niko nije verovao u njega, pa je imao problema da ubedi ljude iz muzičke industrije da mu pruže šansu. “Svaka izdavačka kuća kod koje sam otišao rekmal mi je kako pesma ‘A Team’ neće biti hit kao i da sam malo bucmast i crvenokos, što nije dobro za marketing”, otkriva Ed za SB.TV. On ipak ističe da ga to nije sputalo. “Da, činilo mi se da od svega neće biti ništa. Veru u sebe sačuvao sam time što sam znao da ništa drugo ne znam da radim tako dobro i da treba da ostanem veran sebi.”

Ed Sheeran Dines Out At BOA Steakhouse

On ističe i kako je godinama pevao za džabe, a nekad i pred praznom salom! “Sećam se kad sam pre dve godine išao na jednu svirku u Eksiteru. Platili su me 50 funti, a s obzirom da sam pre toga tri godine pevao za džabe, to je bilo super. “Voznu kartu platio sam 80 funti ali sam pomislio ‘Pa OK, probaću da prodam par svojih CDova.’ I tako, došao sam na lokaciju i pripremio se za nastup, a kad je došlo vreme da se popnem na binu, video sam kako nikog nema u prostoriji! Ni posle 45 minuta niko se nije pojavio, ali nije mi smetalo da ipak pevam. Nakon toga, nisam stigao na voz a sledeći je išao tek u 5 ujutro. Tu noć proveo sam na stanici. Osećao sam da me svaki put gleda sve manje ljudi i da ovo ne vodi nikud.” Ko bi rekao da će Ed samo dve godine kasnije svirati pred desetinama hiljada ljudi?

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR