Start Stars Hot News! Ed Sheeran se požalio: Devojke ne žele da izlaze sa mnom

Ed Sheeran se požalio: Devojke ne žele da izlaze sa mnom

SHARE

2013 MTV Video Music Awards - Red Carpet

Eda Sheerana povezivali su sa mnogim poznatim devojkama, uključujući i Taylor Swift, a odnedavno i Ellie Goulding, ali pevač kaže da trenutno nema devojku, ali i da nema sreće u ljubavi.

U intervjuu za magazin People, slavni pevač otvorio je dušu i progovorio o svom ljubavnom životu, izjavivši da devojke nisu zainteresovanje za njega, te da ga više posmatraju kao sina, a ne kao potencijalnog decka. “Većina žena samo želi da me odvede kući i da mu budu mame, a ne da me odvedu u krevet. Ja imam takav utisak”, rekao je Ed. On je dodao da ipak dobija određenu pažnju obožavateljki, ali da on nikako ne može da se navikne na to. “Čudan mi je čitav taj koncept kada žene vrište na mene. To mi veoma laska, ali mislim da nikada ne bih mogao sebe da smatram seks simbolom.”
Odgovarajući na pitanje da li postoji nešto između njega i Ellie Goulding, sa kojom je snimljen kako se drži za ruke, on kaže da su oni samo dobri prijatelji, ali da zna kakva devojka bi bila savršena za njega. “Želim nekoga ko voli da se smeje. I ja jako volim čokoladu, pa mi treba neko ko će mi davati čokoladu”, otkriva skromni Ed.

Izvor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR