Start Stars Hot News! Pomirili se Taylor Swift i Harry Styles!

Pomirili se Taylor Swift i Harry Styles!

SHARE

Taylor Swift & Harry Styles Have Split!***FILE PHOTOS****

Iako se verovalo da je Taylor Swift još uvek jako ljuta na Harryja Stylesa i da ga izbegava u svakoj prilici, njihov zajednički prijatelj Ed Sheeran učinio je da se njih dvoje ipak pomire!

Raskid između Taylor i Harryja nastupio je nakon njihove svađe na Karibima, a Tay se posle svega osetila jako povređenom. Ipak, kako prenose insajderi, pevačica je sve oprostila svom bivšem dečku, a zahvaljujući Edu Sheeranu. “Harry je još pre par meseci bio spreman da nastavi dalje i da ostane prijatelj sa Taylor, ali ona nikako nije mogla da zaboravi sve što se desilo”, kaže jedan izvor za The Sun.

wenn20568555

“Ed nije pominjao Harryja neko vreme, ali u poslednjih par nedelja Taylor je ta koja se stalno dotiče te teme. Jasno je rekla kako više ne želi da odnosi između Harryja i njen budu hladni. Ona veruje da je sad na boljem mestu, kao i da bi Harry to trebalo da zna”, dodaje isti insajder. “Tenzije su splasle. Ed i Harry su se sreli na Teen Choice Awardsu. Sledeći korak jeste susret Harryja i Taylora na nekoj narednoj ceremoniji.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR