136
Ed Sheeran: Obožavateljke mi stalno kradu dukseve

Ed Sheeran: Obožavateljke mi stalno kradu dukseve

136
SHARE

ed sheeran

Ed Sheeran često je na meti kritika zbog svog stila objačenja, ali izgleda da se to ipak dopada njegovim obožavateljkama, koje prema njegovim rečima, stalno kradu njemu omiljene dukseve sa kapuljačama.

Eda Sheerana ćete najčešće videti u duksu sa kapuljačom i vrećastim pantalonama. Njegovi omiljeni duksevi su oni sa potpisom američkog dizajnera Ralpha Laurena, ali 22-godišnjem pevaču nije još mnogo takvih ostalo. “Ralph Lauren pravi sjajne kapuljače ali žene mi ih stalno kradu. Ranije sam ih imao mnogo, sad imam samo jedan”, požalio se Ed u jednom intervjuu.
Ed, koji je proglašen za najgore obučenog muškarca 2012. godine, objasnio je da nema vremena za modu pošto je konstantno na turneji, te da ne zna zašto ljudi misle da on treba da ima stila. “S vremena na vreme obučem neke čudne stvari, ali ja živim na jednom koferu, a kada mi odeća nije čista, obično nosim majice koje su mi dali fanovi.

Izvor: Life Content

5 KOMENTARA

  1. Ja bih nosila njegovu odjecu iako je proglasen za najgore obucenog muskarca :)   
    Zivi na jednom koferu??Auuuu ja kad idem negdje na dva,tri dana nosim tri velika kofera plus jednu torbu… a pola toga posle ne obucem :/

  2. dabog  crko preruzan je fujj 
    mrzim the wents grozni su  a tek  pesme cula sam dve,tri njihove pesme i doslo mi je da povracam 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.