144
Ed Sheeran o vezi s Taylor Swift: “Ne morate da spavate s...

Ed Sheeran o vezi s Taylor Swift: “Ne morate da spavate s devojkom koja je vaša prijateljica”

144
SHARE

Z100 & Coca-Cola All Access Lounge At Hammerstein Ballroom

Ed Sheeran demantuje pisanje medija da je u tajnoj vezi s Taylor Swift i kaže kako mu nije jasno zašto mediji ne mogu da prihvate da su njih dvoje samo odlični prijatelji.

 photo FFN_Sheeran_Ed_ROC_120712_50964005_zps3b185a9f.jpg

“Ne morate spavati s devojkom samo zato što je ona vaša najbolja prijateljica. Zato mi i ne pada na pamet da uradim tako nešto. Ne želim da pokvarim stvari”, rekao je časopisu The Sun. Doduše, Ed je priznao da su glasine tačne – zaista je jednu noć proveo u hotelskoj sobi Taylor Swift, s kojom je ostao do 4 ujutro. “Da, bio sam u njenom hotelu, bio sam sa njom do 4 i da, izašao sam odatle u istoj odeći u kojoj sam i došao. Ali, ja sam joj samo svirao pesme s mog novog albuma. Samo to je bilo u pitanju. Bukvalno smo jedno drugome svirali svoje pesme. Ono što na mene ostavlja utisak jeste da su u pisanja medija poverovali čak i moji najbolji prijatelji.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

7 KOMENTARA

  1. ”Ne želim da pokvarim stvari” Ja sam ubedjena da je bilo nesto izmedju njih, ako ne to vece, a ja sam sigurna da nisu samo ”svirali peme”, onda ranije jeste sigurno,  ne volim Tay, ali bi bili svarsen parrr, samo stoce posle i o njemu pesme da pise -.-

  2. hahahaah…..Pa ne znam …Mozda ima necega….Tayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.