Start Stars Hot News! Ed Sheeran o dodeli Billboard nagrada: “Nisam se baš uklopio”

Ed Sheeran o dodeli Billboard nagrada: “Nisam se baš uklopio”

SHARE

Ed

Ed Sheeran otkrio je da se osećao posramljeno na dodeli Billboard nagrada prošlog meseca zato što je izgledao drugačije od ostalih zvanica.

Naime, dok su njegove kolege došle u svečanim haljinama i odelima na svečanu ceremoniju dodele muzičkih nagrada 19. maja u Las Vegasu, Ed se osećao kao da tu ne pripada, pošto je došao u starom džemperu i farmericama.
“Rekli su mi da treba da se obučem opušteno. Svi su bili u odelima, a ja sam pomislio ‘Pa, ovo ne valja!’ Lepo sam se proveo na after-partiju. Samo što se nisam baš uklopio, a bio sam i jedini Britanac tamo”, otkrio je Ed za Entertainment Weekly.
Uprkos tome, 22godišnji muzičar oduševio je fanove svojim nastupom te večeri, a bio je i zadovoljan što njegova dobra prijateljica Taylor Swift odlazi kući sa impresivnih osam nagrada. Njih dvoje se trenutno nalaze na turneji, a da Ed svojoj koleginici i prijateljici Taylor pruža podršku baš u svemu, potvrđuje i njegova izjava da nema ništa protiv toga što ona svoje pesme posvećuje bivšim momcima. “Mislim da treba da pevamo o onome sa čim smo upoznati. Nema ništa gore nego kada pevaš pesmu koja za tebe nema nikakav značaj, a sve pesme koje ona peva za nju su veoma značajne i sve su veoma lične”, rekao je Ed nedavno.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR