113
Ed Sheeran o dodeli Billboard nagrada: “Nisam se baš uklopio”

Ed Sheeran o dodeli Billboard nagrada: “Nisam se baš uklopio”

113
SHARE

Ed

Ed Sheeran otkrio je da se osećao posramljeno na dodeli Billboard nagrada prošlog meseca zato što je izgledao drugačije od ostalih zvanica.

Naime, dok su njegove kolege došle u svečanim haljinama i odelima na svečanu ceremoniju dodele muzičkih nagrada 19. maja u Las Vegasu, Ed se osećao kao da tu ne pripada, pošto je došao u starom džemperu i farmericama.
“Rekli su mi da treba da se obučem opušteno. Svi su bili u odelima, a ja sam pomislio ‘Pa, ovo ne valja!’ Lepo sam se proveo na after-partiju. Samo što se nisam baš uklopio, a bio sam i jedini Britanac tamo”, otkrio je Ed za Entertainment Weekly.
Uprkos tome, 22godišnji muzičar oduševio je fanove svojim nastupom te večeri, a bio je i zadovoljan što njegova dobra prijateljica Taylor Swift odlazi kući sa impresivnih osam nagrada. Njih dvoje se trenutno nalaze na turneji, a da Ed svojoj koleginici i prijateljici Taylor pruža podršku baš u svemu, potvrđuje i njegova izjava da nema ništa protiv toga što ona svoje pesme posvećuje bivšim momcima. “Mislim da treba da pevamo o onome sa čim smo upoznati. Nema ništa gore nego kada pevaš pesmu koja za tebe nema nikakav značaj, a sve pesme koje ona peva za nju su veoma značajne i sve su veoma lične”, rekao je Ed nedavno.

Izvor: Life Content

4 KOMENTARA

  1. Mozete li nekada u casopisu da izdate poster GD i to neki koji dosad niste izdavali, ili neki poseban dodatak Bravo-u gde imate rok, punk, metal i takve izvodjace i neke njihove postere?? Sve se vrti oko JB, 1D, Taylor Swift i sl. i samo njih ima a dobro bi nekima od nas doslo da obnovimo nasu kolekciju postera drugih izvodjaca kao sto sam predhodno i nabrojala. Nadam se da cete moju zelju ili primedbu ili za cime je vec smatrate, uvaziti. Hvala unapred. :)

  2. Ma daj… Izgledao je odlično… Kao da njemu treba odjelo???-Samo gitara i mikrofon i noć bi bila savršena <333
    -Nego, kad ste već stavili ovo u kategoriju Taylor S. da vas pitam da li znate da Taylor radi na pripremama novog parfema???-Još niste o tome pisali =((

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.