300
Ed Sheeran: Nema saradnje sa Selenom Gomez!

Ed Sheeran: Nema saradnje sa Selenom Gomez!

300
SHARE

2013 Billboard Music Awards

Ed Sheeran pre nekoliko dana je snimljen dok je izlazio iz kuće Selene Gomez i to sa svojom gitarom, ali britanski pevač kaže da njih dvoje nisu radili na zajedničkoj pesmi.

20130321136387598925165

Mladi muzičar sve je objasnio u razgovoru za Fuse TV, s čijim novinarima se sreo na 2013 MuchMusic Video Awardsu, održanom u nedelju u Torontu. “Bukvalno sam otišao na jednu zabavu koja se održavala u njenoj kući a gitara je bila kod mene jer sam došao direktno s aerodroma”, pojasnio je Ed. Dakle, ništa od dueta, ali s obzirom da su njih dvoje prijatelji, saradnja u budućnosti vrlo je moguća!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

20 KOMENTARA

 1. Pobogu sta je s vama,sta svi gledate kako ko izgleda,aooo,boze me sacuvaj,sta ste napali covjeka,simpatican je i talentovan..ako ste vi normalnii,bog me ubio!

 2. Znamo da Selenina lepota nije prelazna..a sta Ed-u FALI? O.O bas je originalan! lol
  SELENAAAAA <33333333333333

 3. @sellll i @selenator ajde cao, decko nije lep, ali prelepo peva, Selena je prelepa ali ne zna da peva. Razumete to? Da mu nista vise niste rekle.

 4. 1.Ed super peva a njegov izgled nije mogao da odabere
  2.Sel zna da peva i izgleda savrseno 
  3.Bilo bi super da snime duet :)

 5. Hajde vi neki Selenatori, nemojte da budete tako bezobrazni. Ed je jedan divan umjetnik i presladak je, sem toga, nije vase da komentarisete neciji izgled.

  Nisam nikako u stanju da ih zamislim u duetu, tako su muzicki razliciti. Svejedno, bilo bi zaista, zaista cool <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.