179
Ed Sheeran: Nasilna veza sa gitarama

Ed Sheeran: Nasilna veza sa gitarama

179
SHARE

null

Popularni muzičar priznaje da ima čudan odnos prema svojim instrumentima, rekavši kako voli svoje gitare ali i da ih često rastura.

Ed poseduje 11 gitara i za sve kaže da su muškog roda. Da nije tako, drugačije bi postupao prema njima. Govoreći za The Sun, on je rekao: “Razlog zašto ih smatram muškim gitarama jeste što ako ih pogledate, prekrivene su znojem, sve su ispucale, izlomljene, prljave i bukvalno ih rasturam svake noći. Da su u pitanju ženske gitare, to bi bilo čudno. Koga biste radije pretukli, muškarca ili devojku?”

null

On kaže da sve njegove gitare imaju ime, a jednu od njih zove Trevor. “Počeo sam sa čudnim imenima kao što je Lloyd, ali sad ih nazivam po svojoj ekipi. Momak koji je zadužen za osvetljenje zvao se James a moja gitara pod imenom James se uništila pa sad imam Jamesa Drugog.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

Podelite vaš glas sa drugima!


ŠTA VI MISLITE O OVOME?
 • Fascinated
 • Happy
 • Sad
 • Angry
 • Bored
 • Afraid
SHARE
Prethodni članak"Tores dobio na samopouzdanju"
Naredni članakFozzi

6 KOMENTARA

 1. +16 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik,Chris Brown,Pitbull,Drake,Bruno Mars,David Guetta,Rihanna,Rita Ora,X-tina,Nicole Sherzineger,J.Lo.,Gwen Stefani,Ke$ha,Pink,Katy Perry,Demi Lovato,Taylor Swift,Flo Rida,Justin Timberlake,Eminnem,Wiz Khalifa,Fun,LMFAO and Linkin Park

  Hahahah koji COOL lik! ^_^ :$
  Ede samo tako nastavi ti si zakon covjece! ;) *-*

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.