105
Ed Sheeran napravio račun za telefon od 5.000 funti!

Ed Sheeran napravio račun za telefon od 5.000 funti!

105
SHARE

Ed Sheeran napravio je početničku grešku kada je tokom svoje turneje u Americi koristio svoju britansku karticu, čime je uspeo da napravi ogroman telefonski račun.

Popularni pevač pruža podršku Talor Swift na njenoj “Red” američkoj turneji, i otkrio je da je tokom prve četiri nedelje uspeo da napravi telefonski račun od preko 5.000 funti! “Koristio sam moj britanski telefon ovde oko mesec dana i račun je bio 5.000 funti kada sam došao kući”, ispričao je Ed za The Sun i objasnio da je naučio leksciju i da mu se takve greške više neće dešavati. “Više neću koristiti moj britanski telefon, i moj račun je sada samo oko 60 dolara, odnosno oko 40 funti.”
Pored problema sa telefonskim računom, Ed je ponovo morao da demantuje glasine da je u vezi sa svojom koleginicom Taylor Swift, nazvavši ih idiotskim. “Mislim da bi to bilo totalno neprofesionalno i idiotski od mene. Da odem na turneju šest meseci sa nekim i da se smuvamo pre nego što krenemo na turneju, a ljudi misle da smo to uradili. Ne bi bilo pametno uraditi tako nešto jer bi onda turneja bila veoma neprijatna, a nije, tako da je to to”, kaže Ed.

Izvor: Life Content

3 KOMENTARA

  1. -1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Teodora Sykes...yeah baby..Nathan-that's my boyfriend..PERKA-najsladja ludaca moja..Perka i Justin-4ever BC..ana-nemanja-dusan,sofija,sonja,nesa-nena,dami logmica, i ostali-TERMINATORI MOJI

    wtf….to cak ni ja nisam napravila…kikikikikiii/…a ja pricam a lot..<3333333 strasno!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.