1025
Ed Sheeran i Max George: Najgore obučeni momci godine

Ed Sheeran i Max George: Najgore obučeni momci godine

1025
SHARE

null

Muški časopis GQ stavio je dvojicu slavnih muzičara na svoju listu najgore odevenih muškaraca 2012. godine.

Ed obično nastupa u komotnim kombinacijama koje se sastoje od farki, majica i njemu omiljenih dukseva sa kapuljačom, pa se čak i na svečanim dodelama nagrada pojavljuje u takvim izdanjima. GQ ga kritikuje što se čak i na otvaranju Olimpijade u Londonu pojavio u farkama i majici. Eda ipak ne brine ovo “priznanje”, pa je na svom Twitteru povodom toga napisao: “Proglašen sam za najgore obučenog muškarca u GQ, drago mi je što su me primetili”, rekao je u šali. “Ipak, jednom sam nosio odelo.”

null

Dok je Ed “pobedio”, Max George iz The Wanteda morao je da se zadovolji pozicijom broj 4. Kao i Ed i on voli da nosi majice u svim prilikama ali im često dodaje kožne jakne bez okovratnika. Ipak, on ovaj izbor nije komentarisao. Da li misliš da se Ed i Max zaista tako loše oblače?

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

29 KOMENTARA

  1. Oni znači ocenjuju zvezde po odeći… totalno grozno!
    Pevači se ocenjuju po glasu, glumci po glumi, foto-modeli po tome kakvi su na slikama i to, sportisti po sportu i tako dalje. Mada ne mogu reći da izgledaju baš najbolje.

  2. Pa nisu oni popularni zbog njihovog izgleda, nego zbog glasovnih mogućnosti. Ne kažem da ne treba da vode računa o njihovom izlgedu al’ tako je kako je :D

  3. LUPAJU GLUPOSTI…..max je presladak i sa i bez majice…….to samo  ljubomorni  mogu da opovrgnu…..the wanted BETTER than ONE DIRECTION…..YEAH

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.