Start Stars Hot News! Ed Sheeran hvali Taylor Swift jer piše sve svoje pesme

Ed Sheeran hvali Taylor Swift jer piše sve svoje pesme

SHARE

null

Ed Sheeran redovno ima samo lepi reči za svoju koleginicu i prijateljicu, a sad nas je podsetio na nešto što se često zaboravlja – Tay svoju muziku stvara sama.

Ed će biti s Taylor tokom njene turneje koja kreće u martu mesecu a tvrdi kako je kantri pevačica jedina muzičarka koja je napisala baš sve svoje pesme. “Ja sam njen obožavalac. Ne obožavam samo njen rad već i etiku, odnosno to što sama piše svoje hitove”, rekao je Ed u razgovoru za Billboard.com “Ona je verovatno jedina žena u muzičkoj industriji koja piše 100% svojih hitova. To je jako kul stvar.”

null

Njih dvoje snimili su pesmu “Everything Has Changed” koja se našla na albumu “Red”, a o tom duetu Sheeran kaže: “Pesma koja je završila na njenom albumu je praktično 100% njena ideja. Uradio sam šta sam mogao da joj pomognem ali onda definitivno zna šta radi.” Ed kaže i da je pomalo nervozan jer nikad nije nastupao pred desetinama hiljada ljudi. “Ne znam šta će se desiti. Nikad nisam svirao pred tolikom publikom tako da se samo nadam da će sve proći kako treba”, rekao je skromni momak iz Britanije. “Najduže što sam svirao jeste šest pesama na Vembli stadionu. To je bilo ludo. Zato će nastupi s Taylor iz noći u noć definitivno biti neverovatno iskustvo.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR