Start Stars Hot News! Ed Sheeran hvali kolege: Timbaland i Pharrell su promenili muzički tok!

Ed Sheeran hvali kolege: Timbaland i Pharrell su promenili muzički tok!

SHARE

ed sheeran

Ed Sheeran često dobija komplimente od svojih kolega iz sveta muzike, ali je ovog puta on odlučio da pohvali druge, tačnije Pharrella Williamsa i Timbalanda, za koje kaže da imaju presudan uticaj na današnje muzičke tokove.

Za njih dvojicu ovo je sjajna godina, pošto je Pharrell osvojio vrhove top lista učestvujući u hitovima “Get Lucky” Daft Punka i “Blurred Lines” Robina Thickea, dok je Timbaland umešao prste u povratnički album Justina Timberlakea, kao i u novi album Jay Zija. U susret MTV Video Awards, Ed je rekao da smatra da ova dvojica muzičara imaju neverovatan uticaj na dance i hip-hop scenu:

pharell

“Mislim da Timbaland i Pharrell imaju neki tajni sastanak svake godine na kojem se dogovore da će promeniti muzički tok”, našalio se on i dodao: “Oni su oživeli disko žanr pesmama kao što su Suit and Tie, Blurred Lines i Get Lucky. Sada će svi producenti početi da prave takvu muziku i dance scena će postati veoma interesantna. Mislim da Timbaland i Pharrell, kad god odluče, mogu da promene celu muzičku scenu sa samo nekoliko pesama.”

timbaland

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR