240
Ed Sheeran brani Justina Biebera: I ja sam piškio u kofu!

Ed Sheeran brani Justina Biebera: I ja sam piškio u kofu!

240
SHARE

2013 CMT Music Awards - Arrivals

Justin Bieber se našao na udaru javnosti nakon što se pojavio snimak na kom ga vidimo kako urinira u kofu za ribanje poda, ali Ed Sheeran kaže da za njega to nije ništa neobično.

Objašnjavajući da nije u vezi sa Selenom Gomez, Ed je u razgovoru za MTV News rekao: “Pa, zar ona nije u vezi s Bieberom? A on piški u kofe za ribanje poda. Jednom sam i ja piškio u kantu. U autobusu, kasno noću, posle jednog festivala. Tako da, razumem Biebera.” Sa druge strane, on kaže kako mu se nije dešavalo da vređa bivšeg američkog predsednika, kao što je to učinio Jus. “Meni se Bill Clinton dopada. Sreo sam ga, baš je dobar momak. Da, Bill Clinton je kul.”

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

14 KOMENTARA

  1. Za Eda shvatam jer je bio u autobusu i to kasno nocu,jer poznati putuju privatnim  autobusom i po nekolika dana..ali piskiti u kantu u restoranu gdje ima toalet u sred bijela dana je po meni totalno neprihvatljivo i odraz nedostatka kucnog vaspitanja.ali ako svi ostali kazu da je to okej,ja se necu mijesati.

  2. justin glumi nekog bad boya al ne ide mu,pravi se neka faca,ne seca se sta je bip pre 6 godina. ;) Uzas!iskreno. jako je nekulturno jer tamo gde on pisa neka zena koja ima decu i trudi se kako bi ih nahranila,koristi tu kofu!

  3. HAHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAHAH CAR! …. :D Svaka cast. Hvala mu u ime Beliebera i Jusa <3. Svi su napravili dramu k'o da je Justin uradio ko zna sta. Alo,treba da shvatite da je i on normalan momak,mora bro' to je takva stvar ne moze da ceka! Juju ♥  ♥  ♥ 

  4. Sad je normalan momak, al’ kad uradi nesto lose onda je ‘moze mu se, on je BOG’. A sto se tice ovoga, Justin je pored imao WC, nije morao da pisa u kantu, znas.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.