427
”Eclipse” ruši sve rekorde!

”Eclipse” ruši sve rekorde!

427
SHARE

Film ‘’Sumrak saga: Pomračenje’’ u utorak, 29. juna, u ponoćnim projekcijama za fanove, ostvario je do sad nezabeleženu zaradu za jedan dan prikazivanja u američkim bioskopima, zaradivši preko $30 miliona dolara.

Samim tim je premašio prethodno ostvarenu rekordnu zaradu od $26,3 miliona dolara koju je na ponoćnim projekcijama ostvario drugi deo, film ‘’Sumrak saga: Mlad mesec’’.

Film je premijerne večeri prikazan na rekordnih 4.468 lokacija a prvog vikenda prikazivanja zaradio je neverovatnih $69 miliona dolara, sto ga stavlja na treće mesto liste filmova sa najboljom zaradom u prvom vikendu prikazivanja, ikada.

Film ‘’Sumrak saga: Pomračenje’’ je u potpunosti opravdao kako očekivanja tako i nivo koji su mu zadali
prethodni delovi. Za prvih pet dana prikazivanja u Sjedinjenim Državama, inkasirao je $161 milion dolara, što je više nego dupla zarada prvog dela filma ‘’Sumrak’’. Tako se treći deo ove filmske franšize našao na listi najuspešnijih filmova za prvih pet dana prikazivanja, ikada, zauzevši sedmo mesto.

Iako je priča o neverovatnoj ljubavi i prijateljstvu između smrtnice, vampira i vukodlaka doživela nastavak posle samo sedam meseci ‘’Sumrak saga: Pomračenje’’ beleži neverovatne uspehe i u našoj zemlji pa se tako našla na ubedljivom prvom mestu domaće box office liste.

Film ‘’Sumrak saga: Pomračenje’’ se od 01. jula nalazi na redovnom bioskopskom repertoaru nasih bioskopa.

27 KOMENTARA

  1. Bez uvrede svim Twilight fanovima, ali ja mislim da Twilight saga (filmovi i knjige) nisu nista posebno. Cak, stavise, mislim da je Twilight uvreda moje inteligencije, posto, ja imam 15 godina, je l’,  i odmah bi trebalo da mi se svidi  neka osrednja, tinejdzerska prica koja je postala popularna snimanjem filmova i koja se bavi toliko prezvakanom temom (ljubav izmedju vampira i ljudskog bica)?! Neeee. Sada cete vi mene napasti i pitacete me: A zasto si onda kliknula na ovaj post ako ti se Twilight ne svidja? Pa da vidim koliko je to cuveni Twilight zaradio :) Pitacete me: Ako je Twilight bas toliko glup, zasto ga onda svi mi volimo, ha? A ja cu da kazem: Pa, ako ga vi volite, to ne znaci da nema osoba koje ga ne vole i koje ne vide sta je Twilight ustvari. Ako zelite prave vampire, pravu akciju i pricu, procitajte neku knjigu od Anne Rice. Verujte mi, za 10 godina, Stephenie Meyer se nece niko secati.

    • Da knjige nisu nista posebno,Twilight nebi bio na listi New York Times-a kao #1 bestseler u Americi. Da prica nije uzbudljiva i fenomenalna Eclipse nebi bio 7 na listi najuspesnijih filmova za prvih pet dana prikazivanja IKADA,tako da hejteri,stišajte se..;)

  2. nešto malo pre toga…:lol:

    “Bella, prestani da skidaš odeću.”
    “Oćeš ti da je skineš?” 
    :cepanje od smeha:

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.