Start Stars Hot News! ”Eclipse” ruši sve rekorde!

”Eclipse” ruši sve rekorde!

SHARE

Film ‘’Sumrak saga: Pomračenje’’ u utorak, 29. juna, u ponoćnim projekcijama za fanove, ostvario je do sad nezabeleženu zaradu za jedan dan prikazivanja u američkim bioskopima, zaradivši preko $30 miliona dolara.

Samim tim je premašio prethodno ostvarenu rekordnu zaradu od $26,3 miliona dolara koju je na ponoćnim projekcijama ostvario drugi deo, film ‘’Sumrak saga: Mlad mesec’’.

Film je premijerne večeri prikazan na rekordnih 4.468 lokacija a prvog vikenda prikazivanja zaradio je neverovatnih $69 miliona dolara, sto ga stavlja na treće mesto liste filmova sa najboljom zaradom u prvom vikendu prikazivanja, ikada.

Film ‘’Sumrak saga: Pomračenje’’ je u potpunosti opravdao kako očekivanja tako i nivo koji su mu zadali
prethodni delovi. Za prvih pet dana prikazivanja u Sjedinjenim Državama, inkasirao je $161 milion dolara, što je više nego dupla zarada prvog dela filma ‘’Sumrak’’. Tako se treći deo ove filmske franšize našao na listi najuspešnijih filmova za prvih pet dana prikazivanja, ikada, zauzevši sedmo mesto.

Iako je priča o neverovatnoj ljubavi i prijateljstvu između smrtnice, vampira i vukodlaka doživela nastavak posle samo sedam meseci ‘’Sumrak saga: Pomračenje’’ beleži neverovatne uspehe i u našoj zemlji pa se tako našla na ubedljivom prvom mestu domaće box office liste.

Film ‘’Sumrak saga: Pomračenje’’ se od 01. jula nalazi na redovnom bioskopskom repertoaru nasih bioskopa.

OSTAVI KOMENTAR