210
”Eclipse” će biti zastrašujući spektakl!!!

”Eclipse” će biti zastrašujući spektakl!!!

210
SHARE

SIPAUSA30055295_000021

Bryce Dallas Howard, mlada glumica koja je zamenila crvenokosu Rachelle Lefevre u ulozi Victorije, najavljuje da će treći nastavak sage ”Twilight” biti prepun uzbudljivih scena i akcije, što će ljubitelje vampirskog filmskog serijala ostaviti bez daha!!!

”Po meni je ‘Eclipse’ najbolja knjiga celog serijala. Stvarno sam srećna što sam se našla u toj celoj priči jer sam dobila priliku da radim sa sjajnom mladom ekipom. Victoria je vrlo zanimljiv karakter. Jako je privlačno igrati negativca, a Rachelle je postavila lestvicu vrlo visoko kada je reč o interpretaciji Victorije’, rekla je Dallas i dodala da će ”Eclipse” biti prepun dosad neviđenih akcijskih scena.

Film ”Eclipse” stiže u bioskope širom sveta u leto 2010. godine.

17 KOMENTARA

  1. Ma sve jedno vazno da su tu Robert i Kristen……jedva cekam……Kad se setim kolko sam cekala New Moon,ne mogu da verujem da cu jos toliko da cekam za Eclipse…

  2. jooj..qq meni..owa da glumi Wiktoriju?! hahaha..a jooj..uzas..!! al’ meni je wazno da je Rob tu.. :D …a tek na leto..?! ='((( aaaaaaa…sta cu ja do leta..?!

  3. Pisalo je da su od New Moon-a planirali da zamene Viktoriju,ali su odlucili da je zamene u Eclipse zato sto joj je tu vec uloga :( ……………….ko ce da izdrzi do leta

  4. msm da je uzasno shto su zamenili wiktoriju!!! ja se bash i ne bih slozila da je owonajbolja knjiga iz sage,jer se gotowo nicega i ne secam….sha ja mogu…nije mi bilo zanimljiwo kad sam citala…..Ja msm da cu docekati leto i to bez ikakwih kriza za eclipseom….film ko film….xD…P.S.Nemojte misliti da ja ne wolim film,wec samo necu da se zaludjujem ko neke moje drugarice…. ;))

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.