Start Stars Hot News! Džoni Ingliš: Ponovo rođen u bioskopima od 15. septembra

Džoni Ingliš: Ponovo rođen u bioskopima od 15. septembra

SHARE

Rouen Etkinson („Džoni Ingliš“, „Mr. Bin na odmoru“) se vraća ulozi neverovatnog tajnog agenta koji ne poznaje strah od opasnosti u komičnom špijunskom trileru „Džoni Ingliš: Ponovo rođen“.

U ovoj najnovijoj avanturi, ovaj neverovatni obaveštajac u tajnoj službi njenog visočanstva moraće da zaustavi grupu internacionalnih ubica pre nego što eliminišu svetskog vođu i prouzrokuju globalni haos.

Nakon što je najbolji špijun MI-7 nestao s radara, on je godinama usavršavao svoje jedinstvene veštine u udaljenoj oblasti Azije. Ali kada nadređeni iz tajne službe saznaju za pokušaj atentata na premijera Kine, moraće da uhvate potpuno neuobičajenog agenta. Sad kad je svetu još jednom potreban, Džoni Ingliš se vraća u akciju.

S jednom prilikom za iskupljenje, moraće da iskoristi najnovije hi-tech gedžete da razotkrije zavereničku mrežu koja obuhvata KGB, CIA-u pa čak i MI-7. Dok ga samo dani dele od konferencije svetskih lidera, jedan čovek će morati da iskoristi sve trikove koje poseduje da bi nas sve zaštitio. Za Džonija Ingliša, katastrofa može biti opcija, ali neuspeh nikad.

Pored Etkinsona u filmu igraju Džilijen Enderson („Dosije Iks“) u ulozi direktora MI7, Dominik Vest („Džon Karter“) u ulozi specijalnog agenta Sajmona Abrouza, Rozamund Pajk („Gordost i predrasude“) kao bihevioristički psiholog u MI7 i devojka u koju je Ingliš zaljubljen i mnogi drugi.

OSTAVI KOMENTAR